Totaalleverancier van zwakstroomkabels

Totaalleverancier
van zwakstroomkabels

Maatwerk

Totaalleverancier van zwakstroomkabels

Hof Kabelfabriek produceert ook kabels voor niet-alledaagse doeleinden: u vertelt ons wat voor kabel u nodig heeft en wij ontwikkelen deze voor u. Onze speciaalkabels zijn onder andere te vinden in windparken voor de kust. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Toepassingsgebieden

Wij bewijzen al sinds 1934 een kwaliteitsproduct te kunnen maken. Dankzij ons geavanceerde productieproces, hoge kennisniveau en decennialange ervaring bieden wij kabeloplossingen voor:

Van alle markten thuis

Ook voor een groot aantal aanvullende diensten bent u bij Hof Kabelfabriek aan het juiste adres:

  • Bewerking van bestaande kabels
  • Armering
  • Omvlechting
  • Omspuiten

Offerte aanvraag. Vraag vrijblijvend een offerte op

Service

Heeft u een kabel nodig?

Maatwerk kabelproductie verwijst naar het proces van het ontwerpen, produceren en leveren van kabels die zijn aangepast aan de specifiekeWij zijn de totaalleverancier van hoge kwaliteit zwakstroomkabels. Naast standaardproducten richten wij ons ook op de nichemarkt voor speciaalkabels. Binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan innovatie, persoonlijke service en korte levertijden. behoeften en vereisten van een klant. Deze kabels kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder energieoverdracht, gegevensoverdracht, communicatie, en meer.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vraag het aan onze specialisten