• Nederlands
  • English
A. van der Hof Kabelfabriek B.V.
Ziel 1
4704RS Roosendaal
Stuur ons een e-mail
info@hofkabelfabriek.com
Direct contact?
+31 (0)165 - 563 300

Totaalleverancier van zwakstroomkabels

A. van der Hof Kabelfabriek is sinds 1934 totaalleverancier van hoge kwaliteit zwakstroomkabels. Naast standaardproducten richten wij ons ook op de nichemarkt voor speciaalkabels. Binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan innovatie, persoonlijke service en korte levertijden.

Betrouwbaar & innovatief

Al onze producten worden nauwkeurig vervaardigd op basis van hoogwaardige grondstoffen. Wij denken met u mee en leveren oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen. We beschikken over alle benodigde kennis en middelen om nieuwe typen kabels voor u te ontwikkelen.

Persoonlijke service

Wij zijn trots op ons hoge niveau van dienstverlening. Bij A. van der Hof Kabelfabriek kunt u al tachtig jaar rekenen op een persoonlijke aanpak. Dankzij de korte lijnen binnen ons familiebedrijf en de kennis van zaken van onze medewerkers weet u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Snelle levering

Of u nu standaardproducten of speciaalkabels bestelt; wij zorgen altijd voor een snelle aflevering. Wij leveren onze producten aan klanten in heel Europa, maar ook daarbuiten. Onze klantenkring is zeer gevarieerd: groothandels, assemblagebedrijven, connectorenleveranciers, installateurs en groothandels in elektronische beveiliging.

Kabels van topkwaliteit

Aan de kwaliteit van onze kabels doen wij geen concessies. Voor de productie van zwakstroomkabels gebruikt A. van der Hof Kabelfabriek alleen hoogwaardige en uitvoerig geteste grondstoffen.

De kabelproductie vindt plaats volgens een nauwkeurig gecontroleerd proces. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen zijn wij in staat om betrouwbare kabels te leveren met een lange levensduur.

Vanzelfsprekend houden wij zo veel mogelijk rekening met het milieu. Wij voldoen aan de EU-richtlijnen en -productievoorschriften, zoals REACH, RoHS-richtlijnen en CE-markering.

Kwaliteitsbeleid

Het beleid van A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek B.V. is gericht op het zich onderscheiden door middel van het leveren van kwaliteit en een goede service, klantgerichtheid (customer focus) en continue verbetering. Hiertoe worden de producten door A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek B.V. zelf ingekocht bij geselecteerde leveranciers en vindt continue kwaliteitscontrole plaats op de eigen processen.

Voor de toekomst wil A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek B.V. de goede kwaliteit van haar producten en processen vasthouden en waar mogelijk verbeteren. In het kader van het kwaliteitssysteem zoals dat bij A. van der Hof Kabelfabriek B.V. in werking is, wil A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek B.V. zorg dragen voor verantwoorde producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van producten en processen die in overeenstemming zijn met de eisen van de klant en alle relevante wet- en regelgeving van zowel de landen van productie als de landen van bestemming.

 

Een gestroomlijnde productie

Bij A. van der Hof Kabelfabriek streven wij naar het continu verbeteren van ons productieproces. Via ons uitgekiende productieproces met strenge kwaliteitscontrole fabriceren wij stap voor stap kabels van uitstekende kwaliteit. Dankzij ons flexibele machinepark kunnen wij de kabel eenvoudig afstemmen op uw wensen.

Inkomend magazijn

Hoogwaardige grondstoffen vormen de basis van onze kwaliteitskabels. De grondstoffen in ons inkomende magazijn – waaronder koper, isolatie- en mantelmaterialen – onderwerpen wij voor gebruik aan een magazijningangcontrole.

Draadspuiterij

In de draadspuiterij voorzien wij de koperen geleiders van een laag isolatiemateriaal. Van der Hof Kabelfabriek isoleert aders met PVC, PP, PE, PUR, LSF/HFFR, XLPE en SIR.

Samenslagafdeling

De verschillende aders worden op de afdeling samenslag tot de gewenste kabel gebundeld. De aders zijn volgens een kleurcode of door middel van nummering gecodeerd.

Vlechtafdeling

Soms heeft een kabel extra bekleding nodig ter versteviging of om beter te kunnen functioneren. Denk hierbij aan protectie met staaldraad of elektrische afscherming. Wij brengen deze extra bekleding aan op onze vlechtafdeling.

Mantelspuiterij

Op onze mantelspuitafdeling voorzien wij kabels van een mantel van de gewenste kunststof ter bescherming tegen schadelijke invloeden als vocht, temperatuur en zonlicht. Als mantelmaterialen gebruiken wij PVC, PE, PUR, LSF/HFFR en MBZH.

Kwaliteitscontrole

Wij houden de kwaliteit van de kabels tijdens het complete productieproces scherp in de gaten. Ook voeren wij een eindcontrole uit waarbij de kabel  geheel wordt doorgemeten en een testcertificaat wordt gegenereerd.

Recent nieuws

Van der Hof is gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015

Na lange en hardwerkende dagen zijn we weer gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015. Van der Hof wilt up to date blijven voor alle klanten hierin en echter ook voor onszelf! Dit hadden we vorig jaar al direct opgepakt met de CPR regeling (NEN 8012). We zijn weer trots op al onze werknemers dat dit […]

Lees verder…

Construction Products Regulation

CPR regels en Norm EN 50575. A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is er klaar voor. Samenvatting Sinds 1 juli 2017 moeten alle kabelfabrikanten werken volgens Construction Products Regulation en de Norm EN 50575. Het gaat om CPR-gecertificeerde kabels voor permanente installaties in bouwwerken. Het doel van de CPR is eenduidige informatie te verstrekken over […]

Lees verder…