Totaalleverancier
van zwakstroomkabels

Totaalleverancier van zwakstroomkabels

Kennis & Service

Vakmanschap

HOF Kabelfabriek produceert ook kabels voor niet-alledaagse doeleinden: u vertelt ons wat voor kabel u nodig heeft en wij ontwikkelen deze voor u. Onze speciaalkabels zijn onder andere te vinden in windparken voor de kust. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.


Ontdek het gehele assortiment


Oplossings-
gericht

Ook voor een groot aantal aanvullende diensten bent u bij HOF Kabelfabriek aan het juiste adres:Toepassings-gebieden

Wij bewijzen al sinds 1934 een kwaliteitsproduct te kunnen maken. Dankzij ons geavanceerde productieproces, hoge kennisniveau en decennialange ervaring bieden wij kabeloplossingen voor:Kabels voor speciale toepassingen

Wij maken kabeloplossingen voor verschillende segmenten

Zowel bij de installatie van brandmeld-, inbraak- en camerasystemen als signaal- en datatransmissie. Waar functiebehoud bij brand vereist is worden onze BERAN-types gebruikt. Daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van speciaalkabels: in overleg met onze opdrachtgevers worden kabels voor u ontworpen en geproduceerd. Dit resulteert in een product dat geheel aan uw eisen voldoet!

Woningen

Kantoren

Windmolens

(Chemische) procesindustrie

Ziekenhuizen

Machine- en kastenbouw

Sensor- en assemblage

CPR-regelgeving

Medio 2020 zijn er veranderingen in de Nederlandse regelgeving met betrekking tot de verplichte brandclassificaties voor kabelproducten die in gebouwen toegepast worden. Door middel van deze publicatie wil het Nederlandse Kabelinstituut (NLKi) u informeren over de aanstaande wijzigingen.

In Nederland zijn op dit moment brandclassificatie voor verschillende situaties in de NEN8012:2015 vastgelegd. Met de aanpassing van het Bouwbesluit schrijft het bouwbesluit in bepaalde situaties afwijkende classificatie voor dan in de huidige NEN 8012:2015. Hierdoor is het noodzakelijk om de NEN 8012:2015 aan te passen. In de nieuwe NEN 8012 zullen daarom zowel de wettelijk bepalingen van het aangepaste bouwbesluit worden opgenomen en zal de huidige inhoud van de NEN8012:2015 aangepast worden zodat deze aan de minimale eisen van het bouwbesluit voldoet.


NEN 8012

De NEN 8012 geeft een methodiek voor het maken van een keuze ten aanzien van het elektrische leidingtype of glasvezelleidingtype in de (elektrische) installatie ter beperking van het gevaar van brandvoortplanting en rookontwikkeling (‘reaction to fire’) van en via deze elektrische leidingen met inbegrip van glasvezelleidingen. Bovendien wordt in deze methodiek rekening gehouden met het beperken van de gevolgschade van brand, als dat voor de desbetreffende situatie relevant is. De normen omtrent brandveiligheid zijn wezenlijk anders dan voorheen wat de brandveiligheid alleen maar ten goede komt. Bij deze methodiek worden elektrische leidingen met inbegrip van glasvezelleidingen onderverdeeld naar brandklasse, rookklasse, vallende brandende deeltjes en corrosiviteit /zuurgraad van de verbrandingsgassen.

Service

Heeft u een kabel nodig?

Maatwerk kabelproductie verwijst naar het proces van het ontwerpen, produceren en leveren van kabels die zijn aangepast aan de specifiekeWij zijn de totaalleverancier van hoge kwaliteit zwakstroomkabels. Naast standaardproducten richten wij ons ook op de nichemarkt voor speciaalkabels. Binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan innovatie, persoonlijke service en korte levertijden. behoeften en vereisten van een klant. Deze kabels kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder energieoverdracht, gegevensoverdracht, communicatie, en meer.


Lees meer

Waar kunnen we u mee helpen?

Vraag het aan
onze specialisten

Wim HeijblomDirect contact