• Nederlands
  • English
Ziel 1
4704RS Roosendaal
Stuur ons een e-mail
info@hofkabelfabriek.com
Direct contact?
+31 (0)165 - 563 300

Informatie CPR

Het afgelopen jaar heeft A. van der Hof Kabelfabriek B.V. hard gewerkt aan de nieuwe normeringen die vanaf 1 juli 2017 gelden voor gebouw gebonden kabel. Deze Europese regelgeving (bekend onder de naam CPR) wordt in Nederland bekrachtigd in de NEN 8012. Deze norm schrijft voor aan welke eisen een kabel qua brandeigenschappen moet voldoen.

Voor A. van der Hof Kabelfabriek B.V. houdt dit in dat wij na 1 juli 2017 alleen nog maar gecertificeerde kabels mogen leveren. Ondanks de korte overgangstermijn is het A. van der Hof Kabelfabriek B.V. gelukt om een groot gedeelte van ons kabelpakket te certificeren.

Hieronder vindt u een update van de conversielijst met onze beveiligings- en brandmeldkabel. Op deze lijst vindt u de status van de certificering per kabeltype. A. van der Hof Kabelfabriek B.V. stelt alles in het werk om alle kabels waarvoor deze regelgeving geldt voor 1 juli 2017 gecertificeerd te hebben.

De niet certificeerde artikelen zijn uitlopend en worden na 1 juli 2017 niet meer geleverd. Zodra een niet gecertificeerd artikel niet meer uit voorraad leverbaar is, wordt deze niet meer geproduceerd en gaan wij over op het leveren van gecertificeerde artikelen.

Via de website zullen wij u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor meer informatie over onze voorraad producten en de conversielijst, kunt u kijken onder: Basis assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *

Recent nieuws

Van der Hof is gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015

Na lange en hardwerkende dagen zijn we weer gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015. Van der Hof wilt up to date blijven voor alle klanten hierin en echter ook voor onszelf! Dit hadden we vorig jaar al direct opgepakt met de CPR regeling (NEN 8012). We zijn weer trots op al onze werknemers dat dit […]

Lees verder…

Informatie CPR

Het afgelopen jaar heeft A. van der Hof Kabelfabriek B.V. hard gewerkt aan de nieuwe normeringen die vanaf 1 juli 2017 gelden voor gebouw gebonden kabel. Deze Europese regelgeving (bekend onder de naam CPR) wordt in Nederland bekrachtigd in de NEN 8012. Deze norm schrijft voor aan welke eisen een kabel qua brandeigenschappen moet voldoen. […]

Lees verder…

Construction Products Regulation

CPR regels en Norm EN 50575. A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is er klaar voor. Samenvatting Sinds 1 juli 2017 moeten alle kabelfabrikanten werken volgens Construction Products Regulation en de Norm EN 50575. Het gaat om CPR-gecertificeerde kabels voor permanente installaties in bouwwerken. Het doel van de CPR is eenduidige informatie te verstrekken over […]

Lees verder…